CATEGORII
Cosul tau

Despre noi

Povestea Noastra

Creat in 2020 de catre Sofia Erhan, brandul de costume de baie SE reprezinta conexiunea dintre clasic si elegant, imbinand estetica feminina cu siluete inovatoare si detalii unice de proiectare transpuse intr-o colectie moderna si sofisticata.

Colectia Neutrals  este o reflectare autentică a vieții și a stilului fondatorului său. ­­­Atenta în detalii, colectia include piese ultra clasice destinate oricarei siluete cu intentia de a transpune unicitatea feminina in prim plan fara efort . Colecția este realizată cu grijă din materiale de cea mai buna calitate, cu tehnologia de a netezi și sculpta corpul, protecție împotriva UV, rezistența la clor, loțiuni bronzante dar și uleiuri, asigurand o purtabilitate pe termen lung.

Manopera-semnătură sunt cusăturile fine ascunse, cunoscute și sub numele de cusături franceze - nu se observa marginile țesăturii. Sunt foarte frumoase vizual, este o cusătură care este foarte confortabilă de purtat și este mult mai elegantă decât cusăturile uzuale, îmbinate.

Fiecare piesa este menita să fie combinata și asortata cu ușurință, folosind aceiasi sfera de detalii pentru fiecare piesa in parte dar și culorile neutre potrivindu-se fiecărui tip de piele.

Costumele de baie Sofia Erhan sunt confecționate cu grijă din materiale și accesorii premium in România, sprijinind astfel și industria textilelor din regresul economic. 

Vă invităm să descoperim împreună prima noastră colecție și suntem siguri că vă veți bucura de produsele noastre la fel de mult cum ne face noua placere să vi le oferim.

Cu dragoste, Sofia Erhan

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies