CATEGORII
Cosul tau

Politica de Retur

PROCESUL DE RETURNARE

Adresa pentru coletele retur este: Strada Ion Brezoianu nr. 23-25, Cladirea Universul, Corp A, et. 2 - SOFIA ERHAN SWIMWEAR. Telefon 0732315100.

Trimite direct coletul la adresa mai sus mentionata in maxim 14 zile calendaristice de la data livrarii. In interiorul coletului veti regasi un formular de retur care trebuie sa il completati cu datele dvs. si transmis ulterior, de catre dvs., prin orice firma de curierat, la adresa mentionata mai sus si care se regaseste si la finalul formularului de retur/schimb.

Plata se va efectua prin transfer bancar in contul specificat de dumneavoastra in termen de 14 zile de la primirea returului. Returul se receptioneaza fara a mai primi si dvs. confirmare de primire.

Platile de retur se fac doar prin transfer bancar, atat pentru livrarile in Romania cat si pentru cele in strainatate.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. 

Toate produsele trebuie sa fie probate peste lenjeria intima.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (cutia originala, etichetele originale Sofia Erhan, banda de protectie pe slip (nu se accepta sa fie dezlipita si lipita la loc) să nu fie purtate sau deteriorate; sa nu prezinte urme de fond de ten sau alte pete de alta natura, sa contina documentelor însoţitoare).

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul curierului cu care v-au fost livrate produsele. Se refuza automat coletele cu ramburs sau trimise prin Posta Romana. De asemenea, coletul trimis retur trebuie sa fie ambalat corespunzator in ambalajul autorizat al firmei de curierat si cutie de carton, deteriorarea cutiei si ambalajul necorespunzator atrage dupa sine retinerea unei sume de 30 ron.

SALES

*Produsele achizitionate in Sales nu se pot returna. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului cu un altul disponibil pe stoc.*

În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, mentionati in Formularul de Retur/Schimb. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin transfer bancar.

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 72h echipa Sofia Erhan Swimwear (Nr tel 0732315100/ strada Dambului 119, etaj 5, sector 4, Bucuresti) pentru a reclama aceasta situaţie şi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către noi. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

Modalitati de plata la livrare

Pentru livrarea pe teritoriul Romaniei, plata comenzii se poate face ramburs la livrare sau cu cardul la lansarea comenzii.

Pentru livrarile in strainatate, nu exista posibilitatea de plata ramburs la livrare, se accepta doar plata cu cardul la finalizarea comenzii.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies