CATEGORII
Cosul tau
SofiaErhan.ro
SofiaErhan.ro
Design Without Limits
by Sofia Erhan
SofiaErhan.ro
Beauty & Brains
The line between swim and style
SofiaErhan.ro
New Collection
Love Supreme 2022

O singura piesa

Noile noastre costume de baie intr-o singura piesa din colectia de vara 2020 NEUTRALS sunt lucrate cu grija din lycra de calitate superioara, mata si sidefata, cu tehnolgie de sculptare si remodelare a corpului si puse in valoare de accesorii din metal ecologic. Fie ca alegi sa iti pui in evidenta bustul cu costumul de baie cu push-up Alma, sa iti remodelzi talia cu costumul de baie Clara sau doar sau pur si simplu sa stralucesti in costumul de baie Gaia, te vei face remarcata in orice moment.

Slipuri de baie

Noile noastre sutiene de baie din colectia de vara 2020 NEUTRALS sunt lucrate cu grija din lycra de calitate superioara, mata si sidefata, cu tehnolgie de sculptare si remodelare a corpului si puse in valoare de accesorii din metal ecologic. Misiunea noastra este sa permitem tuturor femeilor sa se simta confortabile, oferind forma si acoperire sigura. Manopera-semnatura sunt cusaturile ascunse care va ofera confort maxim si sunt mult mai elegante decat cusaturile uzuale.

Sutiene de baie

Noile noastre sutiene de baie din colectia de vara 2020 NEUTRALS sunt lucrate cu grija din lycra de calitate superioara, mata si sidefata, cu tehnolgie de sculptare si remodelare a corpului si puse in valoare de accesorii din metal ecologic. Toate piesele sunt concepute cu cusaturi ascunse, pentru a va mentine confortabila, oferind deasemnea un aspect foarte elegant. Cupele prevazute cu burete si banda ajustabila cu inchidere nod la spate va ofera sustinerea de care aveti nevoie.

Povestea Noastra

Creat in 2020 de catre Sofia Erhan, brandul de costume de baie SE reprezinta conexiunea dintre clasic si elegant, imbinand estetica feminina cu siluete inovatoare si detalii unice de proiectare transpuse intr-o colectie moderna si sofisticata.
Fiecare piesa este menita să fie combinata și asortata cu ușurință, folosind aceiasi sfera de detalii pentru fiecare piesa in parte dar și culorile neutre potrivindu-se fiecărui tip de piele.
Vă invităm să descoperim împreună prima noastră colecție și suntem siguri că vă veți bucura de produsele noastre la fel de mult cum ne face noua placere să vi le oferim.
SofiaErhan.ro
SofiaErhan.ro
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies